Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че многото пропуски на неговите футболисти са причината за нулевото равенство с "Левски" в първия полуфинал за Купата на България.

"Добър мач. Мога да съжалявам, че не победихме, защото имахме доста голови ситуации. Би трябвало да ги отбележим, но резултатът е 0:0 и всичко ще се реши в София. Свикнали сме да играем под напрежение и в София нещата ще се обърнат. Очаквам отново добър мач", каза Дерменджиев.

"Разрешихме на "Левски" да играе на контраатака. Допуснахме две грешки през първото полувреме и затова ни създадoха две положения. Също така допуснахме и технически грешки при разиграванията, което създаде впечатление, че "Левски" има агресия", обясни наставникът на Лудогорец.

"Важното е, че имахме ситуации. Ще ги отбележим на другия мач. Футболът е такъв - понякога има много голове, а друг път се пропуска. Има много резултати, в които теоретично могат там да са за нас, но нека оставим, когато изиграем реванша, да зарадваме зрителите, и естествено - да спечелим ние. В София, когато загубихме, беше много различен мачът. Загубата си е загуба, но ние се готвихме за друг мач, а следващият ще е много различен", каза спецът.

"Не мисля, че резултатът днес дава предимство на "Левски" преди реванша. Ако бяхме вкарали гредата, щеше да е по-различно (б.р. - визира положението на Безяк в 15-ата минута). Когато вкараме по-рано гол, тогава става различно", обясни още Георги Дерменджиев.

Попитан за думите на Кирил Домусчиев, че остава до лятото, треньорът заяви: „Собствениците решават, ако аз съм някакъв проблем, за мен няма никакъв проблем.“

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015