Селекционерът на националния ни отбор Георги Дерменджиев защити футболистите си след злощастната загуба с 0:1 от Уелс в Кардиф във втората среща от Лигата на нациите. Поражението дойде в 94-ата минута, когато Неко Уилямс от Ливърпул се разписа за тима, воден от легендата Райън Гигс. Припомняме, че преди дни "трикольорите" бяха наказани и от Ейре в добавеното време в София за крайното 1:1.

Заради зачестилото получаване на голове в края Дерменджиев изрази желание, ако може да не се играят продължения, за да може България да трупа точки. 

"През цялото време играчите бяха напълно дисциплинирани. При гола имахме човек на добра позиция, който обаче не можа да изпревари противника. В крайна сметка футболът е игра на голове", коментира пред БНТ веднага след загубата Георги Дерменджиев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Виждам в очите на играчите голямо съжаление. При всички случаи заслужавахме точката, но няма връщане. Тази игра ще им даде увереност и мисля, че тези грешки в бъдеще ще се изчистят", каза спецът.

"Домакините също нямаха положения. Съставът ни беше много променен заради контузии. В бъдеще ще е различно. Момчетата, които повиках, исках да ги видя в тези мачове - кой ще отговаря и кой ще си заслужи мястото в бъдеще в националния отбор", добави Дерменджиев. 

Нашата група в Лигата на нациите