Десният бек на ЦСКА Стойчо Атанасов ще бъде извън игра за около един месец, пише „Тема Спорт“. 19-годишният бранител скъса менискус по време на тренировка на младежкия национален отбор в събота.

Отсъствието за 30 дни е най-оптимистичната прогноза, но отсъствието на младия футболист може да бъде удължено. Днес Атанасов ще премине допълнителни прегледи, които трябва да установят дали травмата му не е по-тежка.

На "Армията" се безпокоят да не се окаже, че Стойчо има увреждания в коляното. Това би удължило значително престоя му извън терена. Бранителят отдавна е имал проблеми в тази област. На Атанасов ще му се наложи да претърпи операция, като той ще бъде подложен на артроскопия в сряда.

Контузията на Стойчо Атанасов със сигурност ще доведе до привличането на нов бранител. Вариантите за десен бек са Станислав Манолев и Иван Бандаловски. Те са свободни агенти, но приоритет за тях е да си намерят отбори извън България. Ако ЦСКА удари на камък с някого от бившите национали, ще се вземе чужденец.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига