ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов логично беше разочарован след домакинката загуба с 0:1 от Черна гора на старта на европейските квалификации. Той обаче в никакъв случай не смята, че "трикольорите" са изиграли слаб мач.

"Не можахме да намерим дълбочина, те се затваряха добре. Ние не успяхме да отбележим ситуациите си, а те успяха. Като цяло, мисля, че заслужавахме ние да излезем победители, а не те, но така се получиха нещата", започна капитанът.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Абсолютно лошо начало е, но има още мачове. Не може да се предаваме първия мач. Да, загубихме, но трябва да вдигнем главите и да си поправим ситуацията в понеделник. Не мога да кажа, че с една загуба, нещо става. Не играхме и лошо, но имаше непринудени грешки отзад. Не успяхме да пробием вътрешните им халфове и да играем повече напред. Те ни затваряха добре. Накрая имахме две ситуации да вкараме и ние, така че не мисля, че сме изиграли трагичен мач", продължи Десподов.

"Каквото има да кажа, ще го кажа в съблекалнята. Продължаваме с младите момчета. Всеки прави грешки, и аз правя грешки. Трябва да се подкрепяме и по-позитивно. Днес сме загубили, понеделник може да победим. Трябва по-позитивно", завърши играчът на Лудогорец.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК