Крилото на ЦСКА Кирил Десподов е под въпрос за съботния двубой с Черно море, пише „Тема Спорт“. 21-годишният флангови нападател получи тежък удар двайсетина минути преди края на мача България - Норвегия (1:0). Десподов бе фаулиран от съперник и заменен от Иван Горанов в 73-ата минута. След срещата Десподов куцаше, като бе с превързано ляво коляно.

Състоянието на крилото ще е окончателно ясно днес, когато ще се присъедини към тренировките на ЦСКА в Панчарево. Има вероятност заради травмата той да остане резерва срещу Черно море. Вместо него би действал Жоржиньо, който още преди паузата за националите се възстанови от контузия.

Не е изключено на пейката да остане и Тиаго, който се представя неубедително от началото на сезона, независимо дали е използван зад нападателя или като ляво крило. Вариант за негов заместник е Евандро. Бразилецът досега не е бил титуляр за ЦСКА, макар да може да изкара без проблеми цял мач. Той се разписа веднъж - при 1:2 от Копенхаген в Дания, когато игра най-много (45 минути).

Първа лига - сезон 2018/2019