Нападателят на Каляри и Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов се включи в поредна благотворителна инициатива, видя БЛИЦ СПОРТ. Преди часове от ЦСКА обявиха, че пускат на търг фланелката на Евандро, с която бразилецът донесе победата над Осиек с 1:0 в първия мач в Лига Европа, а сумата ще дарят за лечението на 12-годишния Александър Недков, който е с диагноза Остра лимфобластна левкемия. 

Инициативата е на кондиционния треньор в ЦСКА Кирил Динчев, който не за първи път организира подобни търгове в помощ на нуждаещи се. "Червените" обявиха, че началната цена на фланелката на Евандро е 500 лева. 

Първото предложение бе за 600 лева, след което Кирил Десподов предложи 1000 лв. Националът изрази готовност да вземе фланелката на Евандро и да помогне на нуждаещото се момченце. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Видях, че Кирил Десподов се е включил и мисля, че е удобен момент да отбележа неговите участия със средства в благотворителни каузи, които съм организирал. Поздравления и добър пример!", написа Кирил Динчев малко след като Десподов се включи в наддаването.