Още един кандидат се появи за защитника на ЦСКА Валентин Антов. След френския Реймс и тим от Острова, чието име все още не е ясно, отбор от МЛС също е вариант за национала, пише „Мач Телеграф“.

И това не е кой да е отбор, а Интер Маями - клубът, на който един от собствениците е английската легенда Дейвид Бекъм, а треньор е бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Фил Невил.

Наред с именити ветерани като Гонсало Игуаин и Блес Матюиди, тимът привлича и футболисти, чиято цел не е само да продават фланелки, а и да допринасят за добри резултати на терена.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Антов вече разкри, че желае да продължи кариерата си в чужбина, но за момента остава в ЦСКА.

Това лято Интер Маями привлече един млад футболист, свързан с България. Става дума за Индиана Василев, който бе взет под наем от Астън Вила. Както е известно, 20-годишният халф е син на бившия играч на Сливен Денчо Василев. Предишният национален селекционер Георги Дерменджиев искаше да повика Индиана Василев в националния тим, но той обяви, че предпочита да играе за страната, в която е роден – САЩ.

ЦСКА вече има опит с трансфер на свои играчи в клубове от МЛС. ФК Далас купи Антон Недялков от „червените“ в края на 2017 г. След това в този отбор под наем отиде крилото Едвин Джеси, а същевременно през 2020 г. Ванкувър Уайткепс привлече Жанио Бикел.

Клубовете от МЛС определено следят отблизо родния пазар, след като само за последната година Чикаго Файър привлече Станислав Иванов от Левски, а Найджъл Робърта премина от „Герена“ в Ди Си Юнайтед.