Защитникът на ЦСКА Валентин Антов заяви след завръщането на тима от подготвителния лагер в Австрия, че за момента бъдещето му е свързано с "червените". Бранителят добави, че месеците в Болоня са полезен опит за него, който ще му помогне в бъдеще.

"Добре се чувствам. Чувството ми е познато да съм с тази фланелка. Най-важното е да направя добра подготовка и да видим какво предстои. Доколкото аз знам засега съм тук. Ако нещо се появи, то все още не е в моите ръце. Аз гледам да се подготвя максимално добре, за да съм готов да помагам на отбора. Дали ще се случи нещо предстои да се види", коментира защитникът.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Видях как действа едно от най-добрите първенства в света, как тренират там играчите, как играят. Това беше добър и полезен опит за мен, който ще ми помогне в бъдеще. Ако имах възможност да остана, щеше да е хубаво, но това е животът и футболът. Понякога нещата не се случват както ние ги искаме. Голям опит бяха месеците ми там. Продължавам напред, вадя си поуките. Искам да надграждам и кариерата ми да продължи във възходяща линия", добави Антов.

Кадри "Спортал":