Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов сподели, че играчите му са показали дух при загубата с 1:2 от Дунав (Русе) във 2-ия кръг на Първа лига. Той изтъкна, че отборът му не е достатъчно сработен

„ Ние сме отбор на 40 дни, момчетата не са сработени достатъчно добре. Смятам, че момчетата показаха дух и през второто полувреме се постарахме. През първите 20 минути бяхме разпокъсани и това пролича, вкараха ни два гола. Бяхме наясно с техния стил, но се видя, че имаме играчи, които все още не са готови. Не успяхме да се справим с играта на Дунав в първите минути“, коментира специалистът.

„През второто полувреме, с нужните корекции, момчетата се постараха. Притиснахме Дунав и създадохме нелоши положения, но за жалост не съумяхме да отбележим по-рано гол. Сменихме схемата, влезе Любо Божинов въведе ред в средата на терена, заиграхме с двама нападатели, с човек зад тях, рискувахме на моменти. Вярвам в този отбор“, добави още той.

„За нас всички отбори са трудни, ние сме изцяло нов отбор, отиваме да играем футболна „Армията“, няма какво да коментираме съперника ЦСКА за следващия кръг. Ще работим тази седмица. Надявам се да изиграем добър мач там“, завърши Димчо Ненов.