Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов не бе на двубоя с Черно море (1:0). Босът обаче коментира победата на “червените”, която е първа за тима през сезона.

“От понеделник до четвъртък бях във Виена, върнах се в петък. Моят съдружник Иво Иванов ми каза, че като ме няма бием и затова не исках днес да съм на стадиона. По-добре да ме няма и да побеждаваме, а не да гледам и да падаме”, каза Борисов в ефира на Канал 3.

“Имахме няколко тежки дни, успяхме да се справим. С Павел Дочев се разделихме като приятели, каквото е имал, го е взел. Ще продължи да работи в клуба до януари и ще помага за трансферите. Гьоре Йовановски е новият ни треньор, но все още чака работна виза, знаете, че да се издаде е нужно време. Гьоре бе вариант за треньор още през май, тогава разглеждахме две кандидатури – неговата и на Павел Дочев. Така че той не е ново име за ЦСКА”, допълни босът на “червените”.

“Имаме да даваме пари, но имаме и да получаваме. Знаете, че дължим на Миньор, Сливен и Пирин. На Черноморец вече сме превели част от сумата, не знам защо негодуват. Селтик е по-толерантен отбор от българските, парите за Шеридън са на вноски, така че не сме ги извади наведнъж”, завърши Димитър Борисов./БЛИЦ