Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че мениджърът Николай Ишков съди клуба за 100 хиляди евро.

“Николай Ишков съди клуба за Митревски, за комисионна 100 000 евро. Това мина на първа инстанция Районна, след това Градска, накрая ВКС. След около 3 години ще има решение по този въпрос“, сподели Борисов след победата на ЦСКА над Академик (София) с 3:1 в мач от последния 30-и кръг на “А” група.

“Не съм наясно със селекцията, Милен Радуканов е наясно. Трябва да помисля малко кой да вземем. Меси, Кристиано Роналдо... Нямам още списък от Милен Радуканов за селекцията. Нека първо да подпише своя договор и след това ще говорим. Всичко е в ръцете на Радуканов и Емил Костадинов. Не сме определяли сума – таван. Колкото по-малко, толкова по-добре. “Титан” ще помага на ЦСКА, докато ЦСКА има нужда от това“, добави босът.

“Сезонът за ЦСКА е противоречив наистина, но все пак го завършваме с някакъв трофей. Купата е трофей. Щях да съм по-доволен, ако бяхме успели да спечелим шампионската титла. Дали ще играем мачовете от Лига Европа на „Армията“ зависи от онзи проект, който започнахме преди един месец. Зависи от парите, които бихме могли да вземем с “Левски”, Локомотив София и Славия. Има развитие, но трябва да се пита Петър Диков, който има работа по задвижване на проекта. Времето няма да ни стигне. Ние ще оправим Сектор “А” и съблекалните, за да можем да започнем в Лига Европа. След това ще видим. Може да се каже, че този мач, който ще ни се падне през август в Лига Европа, вероятно ще играем на „Армията“, разкри още Борисов./БЛИЦ