Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов изгледа победата над Сливен с 2:0. Босът за първи път от доста време наблюдава мач на живо на отбора. След края Борисов отвърна на нападките на Йордан Лечков, който продължава да иска 420 хиляди лева от ЦСКА.

“Какво да казвам на Лечков, нека да не говори много. Лицензът не го дава Лечков, а Лицензионната комисия. Тя даже не дава, а отнема, а ние си имаме лиценз. Аз нямам притеснения. Комисията се събира на 15 април и тогава ще се види какво сме свършили. Няма какво да плащаме на Сливен. Те имат запорирани сметки на стойност 450 хиляди лева в полза на съдия изпълнител”, заяви Борисов.

“Хареса ми мача днес. Националите бяха малко поизморени, Радуканов правилно ги извади от игра. Появиха се нови хора в игра, Садула, Станко Йовчев. От тук нататък ще вървим само нагоре. Не съм обещавал допълнителна премия за разгром над Сливен. Лошото време бе причина да не се върнем на “Армията”. Един мач в повече на Националния стадион не би трябвало да е проблем. Не смятам, че следващите мачове – срещу Черно море и Литекс, ще са тежки”, завърши шефът на “армейците”./БЛИЦ