Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов бе доволен след победата над Черно море с 2:0. “Червените” се класираха за 1/2-финал в Купата на България.

Босът заяви, че не го интересува, че ЦСКА може да направи "Левски" шампион, ако победи Литекс в неделя. "Не ме интересува дали "Левски" може да грабне титлата. Ние ще играем за победа срещу Литекс в Ловеч. Играем единствено за себе си", заяви Борисов.

“Доволен съм, все пак това е турнирен мач, в който Черно море подходи правилно и игра мъжки, затворено. Ние ги излъгахме, вкарахме два гола и ги отстранихме. Ние си гледаме и купата, и шампионата. Естествено, че бях притеснен, казах ви и преди, че Черно море е традиционно неудобен съперник за ЦСКА в последните години”, заяви Борисов.

“Съдията се справи перфектно. Тъй като миналата година той ни свири два мача, даде един несъществуващ гол на Пирин и два червени картона в двубоя с Черноморец, затова бях притеснен днес. О`кей, имало е гол от засада в предишния мач със Сливен, аз какво да направя. Тогава нямаше да бием с 2:0, а с 1:0. Сливен нямаше удар във вратата”, завърши босът на “червените”./БЛИЦ