Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи коментар по отношение на треньорския пост в клуба. Стратега от Мировяне говори с характерния си стил.

„За треньора съм малко въздържател. Трябва да питате големите в клуба. Нашето време е минало – на Якимов, Жеков, Пенев, Никодимов... Ние си имаме имената, историята, но дотук. Сега решението се взима от началството. Аз не мога да посочвам кой да е следващият треньор. Единият иска този, другият онзи. Мнения колкото искаш. “, обяви Пенев пред „Тема Спорт“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Треньорът не го избирам аз. Вижте обаче какво се получава – едните играят, другите тренират футболистите. Имат обща кауза, но различни договори. Отговорност носят само треньорите по стара традиция, а в крайна сметка всеки отбор е колектив. Играчите трябва да ги питате дали се раздават в името на клуба, накъде отиват, за какво се борят, как ще играят“, допълни легендарният треньор.

„Лошото е, че в момента в класирането се сравняваме с Локомотив (Пловдив) и Берие, което изобщо не ни е мястото. Трябва да тръгнем нагоре, но за целта е необходимо и играчите да си зададат някои въпроси и да отговорят честно“, завърши Димитър Пенев.