Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев беше бесен след прекратената по негово настояване контрола с Любимец в Банско, в която до 65-ата минута "смърфовете" изоставаха в резултата с 1:5. Босът заяви, че играта на футболистите му го е обидила много.

"Извадихме отбора, защото подходиха много несериозно. Това е фланелката на Локомотив. Страшно много ме обиди играта им, затова извадих отбора. Сега ще имат тежка тренировка за наказание", закани се Динев.

"Нямам обяснение. Не знам защо подходиха толкова несериозно. Сигурно си мислеха, че са на тренировка. Все пак да играят по този начин е обидно за мен и за Локомотив. Тази фланелка има някаква стойност. Във всеки един мач трябва да се подхожда сериозно. Това е несериозно отношение към всички хора в клуба. Имат трудови договори, плаща им се да играят. При положение, че се представяш по този начин на работното си място, трябва да има промени", добави босът на Локо (Пд).

"Просто мислеха за други неща. Не разбраха, че има мач. Петнят фланелката на Локомотив. Ако бях играл тото, мачът щеше да завърши, а той не приключи. Стига спекулации", продължи Динев.

Относно възможна треньорска смяна, собственикът на "смърфовете" коментира: "Сега тепърва ще мисля. Събираме се ръководството да умуваме. В момента съм афектиран, не съм мислил за треньорска смяна и затова не мога да ви отговоря в момента. Просто трябва да помисля над нещата."

"Афектиран съм от това, което видях днес. Нито един не тичаше и не се движеше. Все едно не бяхме на мач", завърши Коко Динев.