Спортният директор на Локомотив (София) Георг Василев коментира пред БЛИЦ контролната среща на "железничарите" срещу Левски, която бе спечелена с 1:0. Попадението на стадион "Георги Аспарухов" вкара Валентин Николов 89-ата минута.

"За нас това беше проверка, в която да видим докъде сме стигнали. Но не приемаме победата с някаква еуфория. Все пак Левски редовно си ги бием на "Георги Аспарухов". 

Аз съм всеки ден с момчетата и знам качествата им. Не са ме изненадали с представянето си срещу Левски. В този мач бяхме без половината си отбор. Имаме доста контузени. Мики Орачев ни е основен играч, но е контузен. Педро е с COVID-19. За щастие ще бъдат на линия за мача с Пирин в Благоевград", каза Василев-младши пред БЛИЦ.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Основната ни цел е класиране в елита - там, където е мястото на Локомотив (София). Няма значение дали ще сме първи или не. Важното е да влезем в efbet Лига", продължи спортният директор на "железничарите".

"Мачът с Пирин ще бъде много труден. В Благоевград се играе трудно, но очаквам победа. Оптимист съм, защото знам качествата на момчетата и виждам как играем", допълни Георг Василев.