Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Навремето Партията любима наказваше само ако си отвориш устата. Днес Дисципът любим прави същото. Праща те в кауша, понеже си изказал мнение. Ако на Запад мереха със същия аршин, сър Алекс и Жозе Моуриньо трябваше да бъдат изхвърлени от треньорската скамейка доживот. Да, ама ние сме в България. Тук стават чудеса. Стават и простотии. Тази простотия с наказанието на Стойчо Младенов няма равна на себе си.
 
Прощавайте, ама какво толкова каза треньорът на ЦСКА след мача с Миньор? Напсува ли някого, посегна ли на някого? Ама бил нападнал словесно БФС?! Ами защо да не го направи. Нали уж живеем в демократична държава, в която всеки има пълното право да сподели мислите си – макар и с по-остри нотки.
 
Няма значение дали Стойчо е прав или крив. Въпросът е друг – тези, които отдавна му подготвят капана, се възползваха от думите на Младенов, за да му щракнат белезниците. И то за един от най-важните мачове – срещу Литекс на “Армията” в събота. Целта най-после е изпълнена!
 
Стойчо е лош, защото брани като Матросов каузата. Своята кауза и тази на ЦСКА. Защото е работохолик, защото никога не си държи езика зад зъбите и защото се бори докрай. Къде обаче са в този труден момент за отбора тия, които стоят над него в “червената” йерархия. Или това май е друга тема...
 
 По същата тема обаче е реакцията на съдийския началник Костадин Костадинов. Коцето изплю камъчето, заявявайки, че Таско Тасков е сбъркал, когато не е отсъдил дузпа за ЦСКА при резултат 0:0 в Перник. А Стойчо изригна именно заради пасивността на арбитъра във въпросната ситуация. Не ви ли звучи абсурдно, парадоксално и стряскащо. Босът на реферите  признава за гафа, а същевременно Младенов е наказан, тъй като скочил след края на пагубния за тима му мач. Не се учудвайте, ние живеем в страната на абсурдите!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ