Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА ще бъде без Стойчо Младенов в предстоящия важен сблъсък с Литекс в събота. Това стана ясно, след като Дисциплинарната комисия на БФС наказа легендата заради атаката му срещу съдията Таско Тасков в мача на "червените" с Миньор в Перник, загубен с 0:2. 

Наставникът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров отнесе доста по-тежко наказание от колегата си. Херо няма да води "акулите" повече този сезон, след като е със спрени права за 3 мача. Както е известно, наставникът на Черноморец нахлу на терена в Разград по време на загубата с 1:3 от Лудогорец, за да иска обяснение от съдията Стефан Спасов-Пастата. Дори се наложи намесата на полицаи, които изведоха Херо.

Дисципът налага и парични глоби на двамата треньори. Стойчо Младенов е санкциониран с 1000 лева, а Димитров с 2000 лева.

Решенията на Дисциплинарната комисия:


За нанесени обиди на длъжностни лица на основание чл.34, ал. 1, т.2 - ДК наказва Димитър Димитров ст.треньор на ПСФК Черномрец Бс с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 1000 лв.

По сезиран на Съдийската комисия:

За нанесени обиди в средствата за масова информация на съдия участник във футболна среща на основание чл.37, ал. 1, т.17 /2/ - ДК наказва Димитър Димитров ст.треньор на ПСФК Черноморец с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща глоба в размер на 1000 лв.

За нанесени обиди в средствата за масова информация на съдия участник във футболна среща на основание чл.37, ал. 1, т.17 /2/ - ДК наказва Стойчо младенов ст.треньор на ПФК ЦСКА с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща глоба в размер на 1000 лв.