В Славия са готови да приютят част от ненужни в "Левски" футболисти. БЛИЦ научи, че на "Овча купел" следят ситуацията с Валери Домовчийски и Пламен Крумов. Вече стана ясно, че нападателят и бившият играч на Берое са пред раздяла със "сините", след като на "Герена" не са доволни от представянето им последните месеци.

Домо и Крумов предизвикват интереса на треньора Иван Колев, който търси играчи за всички линии, разбра БЛИЦ. В Славия вече взеха повече от десет играчи на проби, чакат и още. Новодошлите Колев ще тества в петък в контролата срещу младежкия национален отбор в Сандански.

За двамата от "Левски" пък има подготвени договори, които директно да подпишат. Преди това обаче Домовчийски и Крумов трябва да скъсат с клуба от "Герена" и да станат свободни агенти.

По-рано днес БЛИЦ разкри, че към подготовката на Славия се включиха и двама от основните играчи на Добруджа - нападателят Ивайло Димитров-Косъма и дефанзивният халф Емил Колев. Научихме също така, че на "Овча купел" чакат Славчо Шоколаров, Дилян Колев, както и бразилци.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите