Изненадващи новини долетяха от Казахстан, касаещи българския треньор Стойчо Младенов. Местното "Кazfootball.kz" съобщава, че специалистът няма да получи предложение за нов контракт от Кайсар Кизилорда, което напълно се разграничава от първоначалните индикации след спечелването на Купата на Казахстан преди около 2 седмици.

Тогава самият Младенов съобщи пред БЛИЦ, че шефовете на клуба са обявили пред него и щаба му желание за съвместна работа и занапред, като към онзи момент нямаше нищо конкретно. Нещо повече - дори президентът потвърди същото, обявявайки публично, че иска българинът да остане начело на тима и че ще му бъде предложен нов договор.

Колегите от азиатската страна сега обаче твърдят, че тимът от Кизилорда вече дори търси нов треньор и няма намерение да спази обещанието си към родния специалист, който е с контракт до края на сезона.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Това от друга страна е нещо, което може би ще се приеме като добра новина за феновете на ЦСКА, тъй като Младенов е един от любимците на агитката, а ако временният за момента наставник Милош Крушчич не покаже добри резултати, вратата за Стойчо би се отворила широко.

За момента, разбира се, това са единствено предположения, тъй като няма нищо официално както от Стойчо Младенов, така и от Кайсар Кизилорда, а и още повече за поредна треньорска рокада в ЦСКА...