Казахстанската преса съобщи, че Стойчо Младенов ще остане на треньорския пост в Кайсар, след като спечели Купата на страната вчера.

Държавният секретар на Казахстан Кримбек Кушербаев, който е бивш управител на Кизилородската област, поздрави тима с победата на финала над Атирау и оповести, че българският треньор ще бъде начело на тима при участието в Лига Европа.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Настоящият договор на Младенов с клуба изтича през ноември, но скоро ще бъде подновен. Говорихме с настоящия управител на Кизилордската област Куанишбек Искаков и ръководителите на областния спорт в града и и искам да обявя, че Стойчо Младенов ще продължи работата си в Кайсар. Мисля, че отборът ще покаже добра игра в Европа", каза Кушербаев пред местните медии.

Припомняме, че в ексклузивното интервю, което даде пред БЛИЦ след финала вчера, Стойчо Младенов заяви следното:
„ Шефовете на клуба вече обявиха пред отбора, че искат да продължим да работим заедно и от декември месец нататък, но отново ще бъда откровен пред БЛИЦ и ще ви отговоря, че няма нищо черно на бяло. Засега съм треньор на Кайсар до края на ноември, когато изтича договорът ми”.

Стойчо вече се прибра в България и до края на седмицата ще отмаря след заслужения успех на финала за Купата на Казахстан.