След победата с 5:0 над аматьорския германски Ферл старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев обяви, че в близките дни в клуба може да дойде още един нов футболист. Специалистът призна, че пристигането не играча не означава, че той ще подпише договор с клуба.
 
“Не е изключено да дойде още един футболист в близките два-три дни. Може да го пробваме в тренировките, но това не означава, че ще го вземем. Имаме предложение за контрола с елитен холандски тим за контрола, но трябва да пътуваме 200 километра в едната посока. Ще загубим целия ден. Вероятно ще компенсираме с още една контрола в България”, заяви Дочев.
 
“Срещу Ферл имахме проблеми през първото полувреме, малко подценихме противника. Съпреникът игра много организирано, ние залагме на сигурни разигравания и бяхме лесна плячка. В съблекалнята уточнихме как да се играе и съм доволен от представянето след почивката. Има умора, но трябва да се играе интелигентно в такива трудни моменти”, допълни треньорът на “червените”.
 
“Доволен съм, получи се добра контрола. Младите момчета играха пълен мач. Ферл смениха футболисти и загубиха ритъмът, а и ние вдигнахме темпото. И двете неща повлияха за промяната на играта. Тези две контроли - срещу Ферл и утре срещу втория тим на Хановер, ги използвам, за да могат момчетата да играят повече от 45 минути. Срещу ПАОК и Рот-Вайс (Оберхаузен) ще избистрям състава”, заяви наставникът на ЦСКА.
 
“Удовлетворен съм от досегашното развитие на подготовката, но има още много работа. На прав път сме. Томи Костадинов се включи добре, даде пасове и игра в дефанзивен план. Кристиян Велинов отляво също игра добре, Зехиров също”, обяви Павел Дочев./БЛИЦ