Кирил Домусчиев изгледа равенството на Лудогорец като гост на Литекс в Ловеч (0:0). След двубоя тимът от Разград остава лидер в "А" група, като това беше последният кръг от редовния сезон. Следващата седмица започват плейофите.

"Няма какво да се коментира, мач 0:0. Мисля, че спечели футболът. Все пак здрав двубой, доста положения, но за съжаление няма голове. Хората искат да гледат голове. Какво да коментираме този мач?! И времето неприятно. Дано на следващите мачове и времето да е с противниците и да се получават мачове с повече голове, интрига и т.н. Не знам за какво са мислели момчетата, излязоха, играха мъжки, но не вкараха", заяви Домусчиев.

На въпрос за крехкия аванс на Лудогорец пред Литекс, Домусчиев заяви: "Това е хубаво, радостно е за любителите на футбола. Първенството трябва да се следи до лятото, нали така, а и вие трябва да има за какво да пишете. Кой е по-класен от двата отбора? Не знам, вие трябва да го кажете. И двата отбора са добри, Литекс се развива много добре в последната година, година и половина и виждате, че вдигат нивото."

На въпрос, какво очаква от 1/8-финала с Валенсия, който е на 13 март (четвъртък), босът отговори: "Мисля, че ще са пълни трибуните и дано зарадваме феновете. Мач с мач не си прилича. Различни тактики, различни отбори. При всички положения това, което го направихме днес - девет положения и да не вкараме гол...Ако това го направим с Валенсия, нямаме никакви шансове. Аз ви казах, че мечтите не свършват дотук, но и Господ трябва да ни помогне."

На въпрос дали ще отговори на коментара на Гриша Ганчев отпреди мача, който говори за вестник "Лудогорче", Домусчиев заяви: "Тези атаки са към вестник, не към мен. Не мога да влизам в тона на Ганчев. Виждате, че с уважение се отнасям с всички. Дойдох, поздравих всички специално. Това са хора, които работят за развитие на футбола."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ