Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира равенството 0:0 с ЦСКА в 21-ия кръг на стадион “Българска армия”.

“Не ми хареса срещата много, защото нямаше голове. На вас предполагам също не ви хареса. Дадохме въздух на “Левски” и Литекс, затова пък първенството е интересно. Нали съм ви обещал на вас журналистите, че първенството ще бъде интересно, това трябва да ви радва”, заяви Домусчиев.

На въпрос, дали ЦСКА остава извън играта след равенството, бизнесменът заяви: “Напротив, ЦСКА има лесна програма, има шанс да победи “Левски”, да си вземе останалите мачове. Нито ние играем по най-добрия начин, нито другите отбори се представят на сто процента, така че първенството ще бъде интересно до последния кръг. Мен това, което ме радва, е, че може да се учим от грешките си и ще имаме възможност да направим корекции и в движение, и през лятото.”

“Нека си оставя за мен обясненията, да бъдат фирмена тайна, защото, ако кажа нещо, ще започнат едни анализи по жълти спортни вестници. Нека те да си правят техните анализи, ние сме достатъчно умни хора, знаем къде са ни проблемите и просто трябва да ги решаваме”, допълни Домусчиев.