Лудогорец не се е отказал от битката за титлата. Тимът от Разград е готов да даде 500 000 лева на Славия да бие “Левски”, пише “Мердииан Мач”. “Сините” победиха актуалния шампион с 1:0 в София и излязоха начело в класирането два кръга преди края на първенството. “Левски” ще вземе 3 служебни точки от срещата с Етър, която няма да се състои и ако победи в последния кръг Славия е шампион.

Точно за Славия са приготвени тези 500 000 лева, които трябва да стимулират тима да се хвърли максимално срещу “Левски”. Все пак Лудогорец ще изчака да мине срещата с “ботев” (Пловдив), която е утре от 20:00 часа в Разград. При успех Кирил Домусчиев ще развърже кисията и ще предложи умопомрачителния за нашите стандарти бонус на колегата си Венци Стефанов.

“250 000 евро?! Това е 1/10 от бюджета ни, една наистина сериозна сума. Тези пари могат да мотивират всеки футболист. От Лудогорец нека заповядат. Няма нищо лошо някой да ти плаща, за да биеш. Лошо е ако вземаш пари да падаш”, заяви босът на Славия Стефанов.