ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Изпълнителният директор на ТВ7 и НЮЗ7 Николай Бареков и босът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападнаха Нова телевизия. Двамата се обединиха заради действията на медията относно излъчването на картина от футболните мачове, която е собственост на ТВ7. Днес ТВ7 подписа договор с "Футбол Про Медия", която държи правата за излъчване на футболния шампионат.

"Има два вида сътрудничество с нашата телевизия - добро, както стана със Сашо Диков и Канал 3. Той поиска репортажи от мачовете заради коментарните си предавания. Седнахме и за една седмица се разбрахме, подписахме договор. Нямам нищо лично против Нова телевизия, но те постъпват некоректно. Взимат картина без никакво право и без позволение, слагат логото на Нова телевизия върху това на ТВ7. Вие на друго място да се видели да се прави така, например БиБиСи да взима картина от Скай?! Молбата ми към колегите от Нова телевизия е да подходят по-отговорно, тъй като ще изискаме да отнемат акредитациите на спортните им журналисти, които посещават събитията. Помолиме, предупредихме ги, но резултат няма", заяви Бареков.

"Ще търсим юридически средства да си търсим правата от нарушителите. Няма до оставим нещата така, защото това е кражба не само от ТВ7, а от целия български футбол и клубове", допълни Кирил Домусчиев./БЛИЦ