Кирил Домусчиев даде пресконференция след убедителната победа с 5:0 срещу Литекс в 1/4-финал за Купата на България. Босът на разградчани говори най вече за нападките, които търпи от ЦСКА и "Левски" в последните месеци.

"Не виждам с какво ние сме им виновни, те не знаят как да изкарват пари от футбол, не знаят как да инвестират, да харчат, да създават отбор, треньори. Виждате, че въртим, въртим и взимаме треньор от Лудогорец. Виждам, лицето Лупи, че е бил казал, че съм имал много приватизирани заводи от държавата. Искам да му кажа, че имам заводи в САЩ и то доста модерни. Имам заводи, които съм построил на зелена поляна. За разлика от него заводите, които съм взел от приватизация, съм ги преструктурирал и хората не са си загубили работата. Желателно е да не ми споменават името. Не са ми на нивото нито като хора, нито като бизнесмени или спортни деятели (б.р. - визира шефовете на ЦСКА и "Левски").

Домусчиев коментира и загубата на ЦСКА от "Ботев" (Пловдив) с 0:2: "Впоследствие гледам треньорът си подава оставката, пък те не я приеха, после се върна. Малко ми заприлича на партийки от сегашния парламент, където лидерите си подават оставките, пък не ги приемат. Не ми харесва цялата история. ЦСКА игра доста слабо срещу "Ботев", така че къде е истината, вие сте спортни журналисти, вие най-добре трябва да прецените и да направите анализи."

На въпрос, щеше ли да постигне тези успехи, ако беше взел ЦСКА преди време, Домусчиев отговори: "Да, със сигурност, защото моделът щеше да е същия - тренировъчни бази, подходящи спортни директори, никакви изхвърляния с пари, заплати, никакво заиграване с фенове и с хора около клуба. Така че нямам никакви съмнения, с каквото съм се захванал винаги е просъществувало."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015