Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше много афектиран след мача с Динамо (Загреб), завършил 1:1. Босът на клуба от Разград нападна съдията Радек Прихода, който според него е свирил тенденциозно срещу тима му. Реферът от Чехия си затвори очите в два случая, в които домакините претендираха за дузпа, а през втората част не посмя да извади червен картон на Самир, който удари без топка Марселиньо.

„Има един така кофти вкус цялата работа, защото видяхме съдията, за какво иде реч. Типично гледат да порежат българския отбор. Нямаме никакво лоби, нищо че президентът (б.р. - Борислав Михайлов) е там някакъв шеф в УЕФА, но така се получава“, заяви Домусчиев.

„С Давор Шукер се хилеха нещо в тунела и като Давор ми даваше фланелката, гледайте го как гледа този бурсук - съдията. Убиват футболисти, игра, всичко, но ние сме си виновни, имахме положения, не вкарахме. Но има още един мач. Лудогорец не се предава, дори на чужд терен играе същия футбол, така че търпение. Може да има Господ“, оптимист е босът на Лудогорец.

„Шефът на хърватската федерация... в тунела има камери, ще ви сваля да видите как се хилеха и си говореха със съдията. Това познанство не е много приятно за Лудогорец. Тоя Самир трябваше да го изгонят три пъти. Две дузпи... вие също гледате по телевизията, това, ако не са дузпи, какво е!? Но съдията... такъв съдия, ако свири в нашето първенство, ще го изкарат най-корумпираният. Почвам да се убеждавам, че в България има по-добри съдии от тия ментета, дето ни пращат“, гневеше се Домусчиев след мача на "Лудогорец Арена".

„Каква жалба да подавам? Какви сме ние. В Европа не ни броят за живи! Идват тук и ни колят. Защо? Защото сме си такива“, допълни ядосаният президент на Лудогорец.

„Казах на момчетата, че има още един мач и да се стягат“, завърши Домусчиев.