Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана спокоен въпреки загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:1 на “Лаута”. Бизнесменът коментира победата на “Левски” с 3:0 над Славия.

“Локомотив е добър отбор, който спокойно може да се бори за място в тройката, а защо не да помислят и за нещо по-сериозно. Вече създават този отбор три години. Треньорът им не е лош. За нас загубата не е добра, но това прави първенството интересно. Не показахме нашата игра, може би се дължи на много причини, но Петев ще каже най-добре“, заяви Домусчиев.

“Стана добър мач за нашите стандарти. Все пак имаше и голямо напрежение в двата отбора. Има още доста кръгове, за да кажем кой ще стане шампион или кой ще се класира за Европа и всичко зависи от нас. Още от самото начало на първенството ви казах, че на нас не ни е фиксидея да ставаме шампиони. Фиксидея ни беше да раздвижим първенството и да стане интересно”, допълни още благодетелят на Лудогорец.

“Бяхме заедно с Коко Динев, коментирахме нормални неща, той беше доволен от нивото на мача, от победата им над “Левски”. Не играя хазарт, но ако трябваше, щях да го направя и да избера “Левски” в мача им със Славия. Не, не, първенството няма да се реши в дербито със “сините” на “Герена”. Даже и да загубим още мачове, има още много време”, завърши Домусчиев./БЛИЦ