Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че разполага с данни, че телефонът му и този на брат му са били подслушвани. Шефът на разградския клуб е сред най-богатите хора у нас, което накара някои да го замесят с спонсориране на антиправителствените протести.
 
"Трудно може да се каже, че съм целунат от властта. Знам, че телефонът на брат ми и моят са били подслушвани. Замесиха ни в това, че даваме пари на фенове за протестите. България не е сигурна държава. Всеки човек с пари може да бъде отвлечен. От 15 години имам охрана, реални заплахи нямам, но предпочитам да взема мерки предварително", заяви Домусчиев в ефира на Нова телевизия и предаването "На светло".

Бизнесменът отрече възможността да стане инвеститор в ЦСКА и няма намерение да купува акции от клуба. Името му бе спрягано за сериозни инвестиции при "армейците" преди време, но до покупка на клуба не се стигна. 
 
"Няма да купя акции от ЦСКА. Предпочитам да дам пари нещо да се направи, отколкото да инвестирам. Едва ли всеки закупил акции мисли, че може да спечели нещо от тях", заяви Домусчиев.

Шефът на тима от Разград разкри част от тайната на успехите от отбора си.

"Важно е самите играчи да си вярват, за да могат да играят като равен с равен с по-силни съперници. Държим на психологическите качества при подбора на футболисти и треньори. Около теб трябва да има добри играчи, подходяща среда. Тя е много важна. Ние се опитваме да се развиваме. Гледаме всичко и се опитваме да взимаме хубавото. Всеки ден научаваме нещо ново, качествено и се опитваме да го вкараме в нашия клуб. Не да копираме, но да вземем полезните неща", заяви един от най-богатите хора в България.