Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели, че с брат му Георги ще продължат да вадят пачки за клуба от Разград, който прави фурор в Лига Европа и освен това преследва трета поредна титла в "А" група. Босът сподели, че бюджетът на разградчани е 5 милиона евро. Домусчиев изрази намерението си през зимната пауза Лудогорец да се подсили с поне още двама футболисти като Върджил Мисиджан, който беше закупен от Холандия срещу 700 000 евро, но бързо се адаптира при разградчани и започна да си "избива" инвестираните средства.

"Жената, която беше до мен на трибуните на "Васил Левски" при победата над Динамо (Загреб), е съпругата ми. Идвала е на мачове и преди, но просто е стояла по-встрани, тъй като не желае да попада в обективите", сподели Домусчиев при включването си по телефона в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия - "ДикOFF".

"Еуфорията мина, вече мислим за следващите неща, които ни предстоят. Здраво стъпили сме на земята", каза босът на Лудогорец, който постигна 2 победи в първите си 2 мача от груповата фаза на Лига Европа - 2:0 при гостуването на ПСВ Айндховен в Холандия и 3:0 над Динамо (Загреб) в София.

"Защо избрах Стойчо Стоев ли? Това беше мое решение. Наблюдавах го като треньор на Миньор (Перник). С един разбит състав, с момчета, които не бяха получавали заплати по 5 месеца, той правеше чудеса. За мен това означава, че този треньор разбира добре играта, че е добър мотиватор. При Ивайло Петев беше случайност. Не съм го избирал. Просто се опитах да му помогна да се развие и видяхте какво стана. Имахме големи успехи при него. Пращах го няколко пъти в Испания - в Барселона, Валенсия, Еспаньол, доста обиколи момчето. Доби голям опит", заяви Домусчиев.

"Бюджетът на Лудогорец е 5 милиона евро. Поне половината пари ги осигуряваме аз и брат ми. Другите идват от спонсори и са плод на много труд, постоянни ангажименти. Непрекъснато работим. Футболът се гради с пари и работа. През зимата ще видим какво ще направим. Може би ще привлечем двама качествени играчи, млади и обещаващи момчета, като Мисиджан", добави богаташът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ