Единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев не бе доволен, че две от попаденията на неговия тим срещу Миньор Перник бяха отменени. Тимът от Разград победи с 2:1.

“Вкарахме четири гола, два признаха, съдията си свърши работата. Доколкото разбрах от ваши колеги, двата гола, които ни отмениха, са си чисти, плюс две дузпи. Колко гола трябва да вкараме на Миньор? Шест ли, осем...Общо взето доволни сме. Колко гола трябва да вкараме, за да победим, нормално е противникът да отбележи, но не може два чисти гола и две дузпи да не се дават и да треперим до края“, каза единият собствениците на Лудогорец.

“Вижте, ние излизаме всеки мач за победа и ще се борим да станем шампиони и да защитим титлата. От тук нататък вие сте журналисти и може да коментирате битката къде се води - на терена, извън него и кой как я води“, каза още Домусчиев.

Босът отказа да коментира силните думи на Христо Стоичков след дербито на 23-я кръг между Левски и Литекс, завършило с победа за „сините“ с 2:1, като обяви: „Вие сте журналисти и вие трябва да коментирате“./БЛИЦ