Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев се изказа остро за крайните фенове на клубовете, които правят ексцесии на стадионите. Той направи това изказване по повод екшъните  на вечното дерби между „Левски” и ЦСКА (0:3). Босът на разградчани ще настоява за по-сериозни мерки срещу хулиганите от футболните агитки.

„Темите на Изпълкома бяха общо взето процедурни неща. Наредби, правилници и така нататък. Говорихме и за представянето на националния тим, но всеки си има право на мнение и не е хубаво да го коментираме“, започна Домусчиев.

„Не е редно да прехвърляме само върху един клуб всички вини, затова не бих говорил само за „Левски”. По принцип трябва да се вземат мерки срещу всички хулигани. Навсякъде има черни овце, които трябва да бъдат изведени от стадионите. „Левски” няма представител в Изпълкома, но не виждам да са ощетени. Ще настоявам за по-сурови мерки, но това няма да се касае само до „Левски”, а до всички клубове с привърженици, които създават проблеми. Тези, които искат да трошат, ще трошат навсякъде. В Разград не могат да трошат!“, отсече босът на Лудогорец.

„Не трябва да наказваме постоянно клубовете. Според мен и полицията трябва да си свърши работата и след това и ние, клубовете, да намерим форма, да сложим съответните системи, които да разпознават хората с присъди за такива прояви”, категоричен бе Домусчиев.