Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев доволно потрива ръце, предчувствайки, че ще гушне още няколко милиона. Разградчани заработиха вече над 10 млн. евро от класирането в групите на Шампионската лига и спечелените до момента 4 точки след победата с 1:0 над Базел и равенството 2:2 с Ливърпул. Вкаралият изравнителния гол на славния английски клуб Георги Терзиев е силно желан от Лацио. "Орлите" от Рим дори бяха изпратили свой човек на "Лудогорец Арена" за мача с Локомотив (София), в който избраниците на Георги Дерменджиев обърнаха "железничарите" до категоричното 5:1.

Треньорът обаче беше прецени да даде почивка на Терзиев и още няколко от основните играчи от тежкия двубой с "мърсисайдци". Поради тази причина пратеникът на Лацио Джанлука ди Марцио си тръгна без да види Терзиев в игра срещу Локо (Сф). Ден по-рано италианецът посети и "Герена", където следи изкъсо изявите на Кирил Десподов. Точно младият голмайстор на Литекс вкара за крайното 2:2, след като Красимир Балъков го включи като резерва и той за пореден път му се отблагодари за гласуваното доверие.

БЛИЦ разбра, че Лацио ще продължи да следи изявите на Терзиев и Десподов, а клубът от Разград е склонен да се раздели с централния защитник срещу сумата от 2 милиона евро, довериха източниците ни.

_________________________.jpg

________1.jpg

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

-------------------------

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа