Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев поздрави футболистите си след равенството 0:0 при гостуването на Литекс и заяви, че точката в Ловеч може да се окаже шампионска за тима му. Босът на шампионите също така се закани на конкурентите, че разградчани няма да мълчат при положение, че ги атакуват, както беше след реванша с Локо (Пд) за Купата на България.

"Поздравих момчетата за второто полувреме, че започнаха да играят. Първото полувреме не искам да го коментирам - има си треньорски щаб, те да си взимат мерки. Според мен титлата е още далеч. Ако правим аритметика, трябват още няколко победи. Нито мача с ЦСКА, нито с "Ботев" ще реши първенството", каза Домусчиев.

"Отговаряме, когато ни нападат. Не може върху теб да хвърлят камъни и ти да си мълчиш. Както воюваме до последно на терена, така няма да си мълчим. Като видях какви глупости пишат някои хора... Гледах мача по телевизията, Камбуров през цялото време даваше инструкции на рефера и псуваше. Ако това за вас е нормално, значи не разбирате от футбол", коментира нападките от страна на Локо (Пд) към неговия отбор босът на Лудогорец.

"Искам да видя кои от момчетата ще се раздадат, кои имат потенциал и през лятото ще решаваме. Селекцията ще бъде спрямо амбициите ни - дали за Шампионска лига, дали за Лига Европа. Но на първо място ще зависи от представянето на футбоистите в оставащите мачове. Тези, които са играли по-малко, ще получат шанс и зависи как ще се представят", разясни Кирил Домусчиев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ