Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не беше посрещнат топло в Благоевград, където изгледа на живо победата на отбора му с 5:1 срещу домакина Пирин (Бл). По време на мача богаташът беше псуван и обиждан от запалянковците, като по този начин те го провокираха и той им отвърна след двубоя, казвайки, че мястото на "орлетата" е във "В" група.

"Контрола като контрола, какво да я коментираме? Играха всички футболисти, децата – също, така че сме доволни. Рано е да се каже какво мисля за Луму, игра само 15-20 минути. Хубаво е, че му тръгна с гол. На вас как ви се видя? Добре е, че вкара за самочувствие", коментира Домусчиев.

„Предполагам, че други нови футболисти няма да има. Поне така каза треньорът. Ако имаме възможност да вземем някой добър играч, няма да се откажем, но към момента селекцията е приключила", обяви босът на Лудогорец.

"Имаме 2 милиона евро за селекция, но още не сме достигнали тази сума и няма да харчим пари, защото просто ги има. За един ляв бек ни искат 4 милиона евро, какво повече да кажа? Той даже не и национал, играе в Португалия, но да не влизаме в подробности. Ако имаме добра оферта за някой от защитниците, с които можем да направим компромис, ще се разделим. Имаме няколко оферти, гледаме ги, но за момента не съм толкова впечатлен и няма да има сделка на този етап", продължи Домусчиев, след което атакува псуващите го фенове на Пирин - "Не бях много впечатлен от атмосферата на стадиона в Благоевград. Не обичам много стадиони, на които се псува и се издават маймунски звуци. Не искам да коментирам повече, може би е по-добре Пирин да си стои във "В" група, защото това не е за "А" група."

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА