Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е решен на всичко в преследването на четвъртата поредна шампионска титла. БЛИЦ разбра, че босът на разградчани е надъхал славистите преди столичното дерби с ЦСКА утре. Интригуващият мач е от 18:00 часа на "Овча купел", а Домусчиев много искал "армейците" да се провалят след летящия старт в "А" група - победата с 1:0 над Литекс в Ловеч и 2:0 срещу "Левски".

Богаташът обещал, че ще зарадва момчетата на Венци Стефанов с по 3000 лева, ако селекцията на Милен Радуканов вземе трите точки от "червените". Славия има шанс да оглави класирането, но в Разград не смятали "белите" в техен конкурент за титлата и заради това решили да ги стимулират. Не е тайна, че Лудогорец отдавна възнаграждава отбори, които им помагат срещу съперниците им за титлата.

Както е известно, столичното дерби Славия - ЦСКА няма да бъде излъчвано по телевизията именно след намесата на Домусчиев, който заедно с Тодор Батков е собственик на "Футбол Про Медиа" - фирмата, която държи телевизионните и рекламните права за родното първенство.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите