Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира ситуацията в ЦСКА. Той смята, че "червените" имат добър отбор и класни играчи, но на тима му липсва треньор, който да изгради печеливш отбор. Според него Стойчо Младенов не може да се справи с тази задача и докато той не бъде сменен "армейците" няма да имат шанс да се борят за титлата. В събота разградчани се наложиха с 1:0.

"ЦСКА има стойностни играчи, но няма треньор, който да ги води. Ако на "Армията" си сменят наставника, може би отборът ще изглежда по доста по-различен начин. Не може цял мач да подскачаш по  тъчлинията, да се цупиш, да правиш циркадижлъци. Това доколкото забелязах се предава и на футболистите. Видяхте какво стана в края. Играчите на ЦСКА вместо да опитат да изравнят, започнаха да изострят напрежението. Същото беше и през пролетта, когато техния треньор бе изведен с полиция от стадиона ни. Това поведение изнервя и феновете. Видяхте какви поразии направиха привържениците от София", заяви Домусчиев, цитиран от "7 дни спорт".

Босът сподели още, че вече е забравил отпадането от Шампионската лига и отборът е съсредоточен върху бъдещите си цели.

"Има сериозно разочарование от отпадането, което по един или друг начин влияе на всички в клуба, като се почне от играчите и се стигне до ръководството. Лека-полека обаче времето лекува всичко. Победите - също. Сега вече започваме да се концентрираме не какво е било и какво сме можели да направим, а какво ни предстои. Какво сме изпуснали не е важно, то е останало в историята. В нашия отбор има много млади играчи и те трябва да се доказват. Двубоите с Динамо показаха, че сме на прав път. Смятам, че взехме качествените попълнения на резервната скамейка. Сега треньорът трябва да намери кураж да ги внедри в тима", допълни президентът.

Той също така коментира и ситуацията с черното тото във футбола и сподели притеснението си, че албанската мафия може да завземе българския футбол.

"Време е полицията да се намеси във футбола. БФС няма как сам да се справи. Сигнали има, разследване няма. Нужна е сериозна операция на полицията. Да се размърдат малко. Вижте какво направиха в битката с организираната престъпност. Време е подобно нещо да се случи и във футбола. Днес черното тото въртят разни бандитчета. Те са познати на всички и са лесни за хващане. Не реагираме ли на момента обаче ще стане още по-лошо. Може да стане кто в Чехия. Видяхте там какъв скандал гръмна. А кой излезе, че стои отзад - албанците. Това е истинската тото мафия. Не я ли преборим сега с бандитчетата, утре албанците ще навлязат и в нашия футбол и тогава ви казвам, че ще стане страшно. Защото тя стъпи ли някъде, гонене след това няма", каза още Домусчиев.