Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше ядосан след контролата на тима му срещу украинския Таврия, спечелена с 4:2. Босът заяви, че на почивката е възнамерявал да прекрати мача. Причина за това е била грубата игра на съперника, който получи два червени картона още през първата част, но на мястото на изгонените влизаха други състезатели.

"Здрав мач. Колегите от Украйна не се шегуват. Не знам колко червени картони им вдигнаха. На полувремето сериозно се притесних за здравето на момчетата и мислехме да прекратим мача. Тази година избрахме само сериозни противници. Ако играем в Лига Европа, ще срещнем такива отбори в квалификациите - третия, четвъртия в полското, украинското първенство. Първия в Румъния. Няма да идват повече нови футболисти. Това е съставът, който ще гони титлата. Селекцията приключи. Момчетата на лагера са бъдещето на Лудогорец", коментира Домусчиев, който призова БФС да отложи първия кръг на "А" група.

"Да се надяваме, че снегът ще уплаши комисията и ще отложат първенството. Няма смисъл да се съсипват играчите и терените. И без това много от клубовете не дават достатъчно средства за терените. Ако се играе първия кръг, ще кацнем направо в Пловдив. Отиваме, бием и се прибираме в Разград. Няма какво да ги разузнаваме Локомотив. Видяхте какво се случи с украинците. Без да ги разузнаваме. Независимо, че ми спориха колегите, че това било украински отбор", каза още босът на Лудогорец.