Кирил Домусчиев коментира актуални теми в българския футбол след убедителната победа на Лудогорец срещу Литекс с 5:0 в 1/4-финал-реванш за Купата на България. Босът на разградчани отговори на Александър Томов, който няколко пъти намеква, че Домусчиев е приватизирал заводи от държавата.

На въпрос, съжалява ли, че Левски не е в първата шестица, Домусчиев заяви: "За мен е много жалко, че "Левски" не е в шестицата по много причини. На нашата публика и нашите фенове много им харесва да играем с "Левски". Независимо, че някои пъти те са ни побеждавали, друг път - ние. Това са мачове с публика, пълнят нашата каса, както и тяхната. Футболът все пак е бизнес. Независимо какво пишат разни вестници, "топспециалисти" и интриганти за нас мачовете с "Левски" и ЦСКА са много важни. Затова съжалявам, че "Левски" не е в шестицата. Виновен обаче за това в никакъв случай не е Лудогорец."

Домусчиев говори и за днешната победа над Литекс: "Най-много се радвам за тези няколко хиляди човека, които бяха на стадиона в тази студена вечер. Те дойдоха и от съседни градове и села от региона. Всички се стоплихме от тази победа, това е отборът, който искаме да виждаме. Който и да се падне на полуфиналите, Лудогорец трябва да играе и да го отстрани. Може би най-добре е да срещнем "Левски" на финала, тъй като вероятно ще се напълни стадионът, ще има хубава емоция предвид тяхната публика."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015