Треньорът на Левски Ратко Достанич не бе никак доволен от загубата с 1:2 от Дебрецен в първия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.

"Не се представихме добре преди почивката. Можем много повече, но тази вечер не го показахме", заяви на пресконференцията след края на мача Ратко Достанич.

"Има още един мач, всичко е възможно", каза още Достанич.

"Преди мача казахме, че ни чака труден мач. Дебрецен са добър отбор и ние им позволихме да създадат доста голови положения. Няма да правя забележки на играчите. Те се раздадоха, но се чувстваше липсата на контузените Владо Гаджев и Живко Миланов и на наказания Юсеф Рабех", каза още Достанич.

"Казах на футболистите преди мача, че играчите на Дебрецен стрелят отдалеч и опитват много подобни удари по време на мач. За жалост им позволихме да го правят. Дебрецен показа своята класа в този мач, ние не бяхме на това ниво. Реалист съм, но ние няма да се предадем. Има втори мач. Ще трябва да работим доста през тези 7 дни до реванша. Ще направим всичко възможно в Унгария да вкараме гол и да търсим успеха докрай," каза Ратко Достанич. /БЛИЦ