Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви, че е бил съгласен с трансфера на четиримата футболисти в Рубин (Казан).

“И четиримата бяха предвидени да играят утре в мача. Да, сега не бе моментът за продажба, но има политика на клуба, която следваме. Ние двамата поемаме отговорността за това, което се случва. Никой от нас не може да пречи на футболист да изкарва пари от своята кариера. Искаме да видим по-силен Левски. Имаме 25 футболисти, а нашите цели пак ще ги следваме”, каза Достанич на пресконференция на “Герена”.

“Първо мислим как Левски да спечели срещу ЦСКА. Готвим отбор, който да спечели утрешния мач. Всеки, който влезе, ще даде максимума, за да спечели този мач. Искам да успокоя феновете, винаги ще имаме отбор, който ще се раздава на терена. Много е трудно да заменим четирима футболисти, трима от които са национали. Сърмов е здрав, готов е за мача с ЦСКА.

Не мисля да подавам оставката, не виждам защо, след като си върша работата. Просто следваме политиката на клуба, това е просто бизнес, продаваме тези хора, ще купим други”, завърши сръбският специалист./БЛИЦ