Здравните власти откриха нарушения в организацията на финала за Купата на България, в който Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА с 5:3 след дузпи. Наложени са и глоби - общо 6000 лева. Това обяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.
 
"Решението е да бъде глобен организаторът - Професионалната футболна лига, както и фирмата, която носи отговорността за пропускателния режим за поддържането на реда по време на мача. И двете организации ще бъдат санкционирани с по 3000 лева", съобщи пред БНТ доц. Ангел Кунчев.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Както е известно, на Националния стадион "Васил Левски" трябваше да бъдат допуснати максимум 12 000 души - по 6000 от двата отбора. Имаше обаче повече фенове, особено в секторите зад вратите - "Г" и "Б", където мерките беше очевидно, че не се спазват. 

Привържениците на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) трябваше да бъдат настанени през ред и през място. Не във всички сектори обаче това изискване беше изпълнено. Двама министри - здравният Кирил Ананиев и спортният Красен Кралев, бяха в ложите да съблюдават изпълняват ли се предписанията.
 

*Снимки АНТОН УЗУНОВ: