ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) направи важно съобщение към "черно-бялата" общественост. То идва след проведена среща за стадиона в квартал "Лаута" с кмета на града Костадин Димитров.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Привържениците на Локомотив информираха, че за довършването на съоръжението ще бъдат отпуснати още 42 милиона лева от държавата. 

Съобщението от фенклуба на "черно-белите":

"Уважаеми локомотивци, проведе се среща между представители на клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив) и кмета на града Костадин Димитров. Тема бяха средствата за финансиране на изграждането на стадион “Локомотив“ и прилежащия комплекс.

На срещата научихме, че правителството отпуска 42 милиона лева за довършването на стадион “Локомотив“. В допълнение към тази сума, за изпълнение на необходимите строителни дейности на наше разположение ще бъдат още 12 милиона лева от предоставения заем, както и сума в размер на 2 милиона лева – остатък, които бяха преразпределени в края на миналата година и впоследствие върнати през тази година.

Това финансиране ще позволи цялостно завършване на стадиона и превръщането на целия комплекс в единствен по рода си в България.

Съвсем естествено, нашите очаквания и надежди са всичко това да бъде факт за 100-годишния юбилей на клуба, което ще бъде един заслужен подарък за черно-белите привърженици и за нашия любим клуб".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!