Проблемите в ЦСКА продължават да се задълбочават с всеки изминал ден. Сега Министерството на спорта иска да развали концесията на стадион "Българска армия". В администрацията на клуба на 22 май е пристигнало писмо, което е било подписано от бившия министър на спорта Петър Стойчев.

В него се казва, че е започната процедура по отнемане на концесията. Причината е, че от "Титан" не са спазили договорката за инвестициите, които трябва да правят всяка година в съоръжението. ЦСКА се е задължил за период от 20 години да инвестира общо 20 милиона лева.

За първата година "Титан" е трябвало да вложи за подобрението на комплекса в Борисовата градина между 1,6 и 1,9 милиона лева. При подписването на договора за безвъзмездно ползване от страна на ПФК ЦСКА, тогавашният спортен министър Свилен Нейков заяви, че има екип, който ще контролира изпълнението на заложената в контракта инвестиционна програма и при неспазване на някое условие, той може да бъде развален едностранно по всяко време.

Според хората от Министерството на спорта от ЦСКА не са вложили необходимите средства за ремонт. Открити са нередности в оценката на комисията, която е минала преди това. Сега тепърва предстои нова проверка, която да установи дали всичко е наред. От "Армията" обаче твърдят, че няма да имат проблеми и не се притесняват, че ще се стигне до крайни мерки.