Дунав (Русе) и Добруджа направиха равенство 0:0 в дербито на Североизточната “В” група. По-рано вече ви съобщихме за масово меле, което се случи в началото на второто полувреме. Заради боя международният ни рефер Станислав Тодоров прекрати временно срещата.

Напеченият сблъсък беше излъчен пряко по телевизия Kiss 13. От часове читатели засипват “Фейсбук” пространството с мнения за коментатора на двубоя – Ильо Драфилов. Журналистът, с подчертан североизточен акцент, направи наистина запомнящ коментар, през всичките 90 минути пресъздаде атмосферата на стадиона въпреки че двубоят беше от аматьорската “В” група. Колегата предаде картината с боя, от която ви предлагаме най-интересните фрази:

Нещо става, нещо става. Появяват се хора, мачът е прекратен, ставате свидетели на нещо ужасяващо, ужасяващо...

Няма как с вода да бъдат успокоени, защото е много студено, ще вземат и да настинат...

Надяваме се, че няма да има жертви...

Явно футболистите на Добруджа са толкова емоционално ангажирани, греда, греда...

Екшънът започва в 6:45 минута от второто полувреме. Заслужава си да чуете коментара на Ильо Драфилов на двубоя Дунав Русе – Добруджа.

В края на двубоя гостите от Добрич изразиха радостта си от взетата една точка от Русе, а коментаторът Драфилов каза: “Футболистите на Добруджа се прегръщат все едно са влезли вече в Б група, но не е така, не е така, все още не са в Б група. Има доста кръгове до края на първенството. Отборът от Добруджа успя да вземе своето."

ЗАПИС ОТ ЦЯЛОТО ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

ЗАПИС ОТ ЦЯЛОТО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ