"Левски" и Локомотив (София) завършиха 1:1 в мач от 14-ия кръг на Младежката група до 21 години. Двата тима изиграха доста здрав двубой с положения и пред двете врати, но "сините" трябва да съжаляват повече за изпуснатите две точки, тъй като през втората част тотално доминираха. Двубоят на "Герена" на живо изгледа новият треньор на младежкия национален отбор Антони Здравков.

"Железничарите" откриха в 10-ата минута, след като Димитър Велковски вкара с неспасяем изстрел от границата на наказателното поле, който не остави шансове на вратаря Александър Любенов - 0:1.

В 37-ата Антон Огнянов изравни за "сините". Крилото опита центриране отляво, но топката се насочи към вратата и изненада Кристиян Кацарев за 1:1.

Малко след това Валентин Добревски пропусна да отбележи с глава, а през втората част Илия Димитров за малко щеше да донесе пълния обрат на домакините, но играч на Локомотив успя да изчисти от голлинията. Малко след това талантливият нападател на "Левски" все пак реализира, но попадението бе отменено заради засада и в крайна сметка срещата приключи 1:1.

След равенството "Левски" е шести с 18 точки, докато Локо (Сф) има 14 в актива.