Проблемите по оста шефовете на ЦСКА и фенове продължават. Шефът на фенклуба Димитър Ангелов – Дучето обяви, че очаква протести в първите мачове на тима. Той и колегата му от Левски Владимир Владимиров-Гугутката бяха гости в Актуално студио “Дерби”.

Проблемът с високите цени на билетите при “червените” остава. "Това е дискриминация. 10 лева са 12-13 хляба. Президентите определят цената на билетите. Според мен не трябва да се пречи на публиката да идва на стадиона, а да се помага", коментира Ангелов.

Той обяви, че ще отиде на стадиона в предстоящите мачове на клуба срещу Клифтънвил и Левски и няма да бъде с бойкотиращите фенове на клуба, които вчера подчертаха, че няма да влизат в Сектор "Г". Дучето коментира, че техните искания са напълно обосновани.

"Заставам зад всяко едно искане. Познавам всяко едно от момчетата, подписани в декларацията. Запознайте се с тяхното творение, което те са публикували на сайта на 14 и е подписана "Банда Север". То е истинско творение, защото е писано от сърце. Тези фенове обичат адски много този клуб и живеят за отбора", заяви фен номер 1./БЛИЦ