Шефът на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов сам пожела да вземе думата пред БЛИЦ във връзка с нападките на Тодор Батков. Собственикът на Левски обяви, че “армейският” клуб стои зад “Казанската афера”.
“Тодор Батков слезе до нивото на Александър Томов. През миналата година ЦСКА не получи лиценз и Томов, вместо да се засрами и да наведе виновно глава, започна да търси оправдание. Обвини Левски за проваления евролиценз на ЦСКА. А главният виновник беше само и единствено той, тъй като не бе платил данъците на клуба”, заяви Дучето.
“Сега Батков върви по неговите стъпки – смело и мощно. Аз ще кажа на негова милост следното:  Не е важно какво се е случило, а президентът на Левски какво е направил, за да не се случи. След като допусна по такъв глуповат начин четирима играчи да се разхождат като туристи из Русия и да се върнат без трансфер, значи не е никакъв ръководител. Значи се е изложил тотално и е станал за смях не само пред цяла България, но и пред целия свят. Защото целият свят сега се смее на Батков и го сочи подигравателно с пръст. Но той в стил “Томов” търси под вола теле. Двамата са като сиамски близнаци. Не всички е рози, г-н Батков, има препятствия, тръни. Кърмчията е длъжен да овладее кораба в най-бързото и буйно море, а щом не е успял, значи се е провалил тотално”, завърши Дучето, който е в Рим заедно с още 4000 фенове, които тази вечер ще подкрепят ЦСКА срещу Рома.