Бившият председател на централния фенклуб на ЦСКА - Димитър Ангелов, който сега оглавява "Национално сдружение на феновете на ЦСКА", сподели, че е извадил пари от джоба си, за да плати на хора, помогнали за разчистването на стадион "Българска армия".

"Молим се да се върнем на нашия стадион. Готови сме да чистим, да режем клони, да заваряваме седалки, ако трябва. Да каже ръководството с какво можем да помогнем. Ето, ще ви кажа, че преди няколко дни Майкъла ми се обади и поиска да пратим няколко човека, които да помогнат с ремонта. Лично докарах няколко момчета от Костенец и им платих по 30 лева надница. Те подрязваха клони и дървета откъм секторите "В", "А" и "Г", разказа Дучето.

"Да, взимал съм пари от "Титан", но всичко е отивало за стюардска дейност. Част от парите сме използвали и за хореография. И какво от това? Взимал съм, нека ме съдят. Сега взимат много повече и какво правят?! Нищо", коментира в студиото на Канал 3 Димитър Ангелов, който отново повтори случка от 2010 година.

"През 2010-а лично Димитър Борисов дойде на рождения ми ден и поиска да работим заедно. Дойде с едно червено торбе. Аз отказах офертата. Това стана на 20-ти, а на 21-ви имаше протест, на който се събраха 15 000 запалянковци", заяви Дучето.